Ecologische en economische zwembaden op maat van jouw tuin

Jouw tuin, jouw zwemparadijs!

Wij bouwen jouw zwembad volledig op maat, naar jouw smaak en budget. Met meer dan 30 jaar ervaring staat ons team van professionele zwembadbouwers klaar om je een totaalservice aan te bieden. Zo realiseren we jouw droom in je eigen tuin!

Ga voor een kwalitatief én energiezuinig zwembad

Met een zwembad van Hobeco kies je voor:

  • Begeleiding bij het beslissingsproces 
  • Kwalitatieve plaatsing 
  • Beste materialen en nieuwste technieken 
  • Advies over duurzame installaties

Zo verloopt jouw project

Jouw droom

Tijdens een eerste kennismaking op ons kantoor luisteren we naar jouw wensen en budgetmogelijkheden. We denken met je mee, tonen je diverse materialen en afwerkingsmogelijkheden en bepalen jouw smaak.

Ons advies

Na een plaatsbezoek in jouw tuin, bezorgen we je een uitgebreide offerte, waarin we ons voorstel in detail presenteren. Je ontvangt een realistische 3D-tekening, zodat je meteen een goed idee hebt hoe het eindresultaat eruit zal zien.

Maatwerk

Na goedkeuring van de offerte bezorgen we jou een duidelijke planning. De afwerkingstijd is erg kort, de werf ligt nooit stil. Wij coördineren het volledige project en zorgen dat alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Jouw droomtuin

Wens je niet enkel je zwembad aan te pakken, maar de volledige tuin een make-over te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de houtconstructies en bestrating en werken samen met betrouwbare partners voor de beplanting.

Zwembadbouwer met een persoonlijke aanpak

Als familiebedrijf staan we garant voor een aangename en persoonlijke communicatie. Je hebt een vast contactpersoon en we staan altijd ter beschikking om jouw vragen te bespreken. De vennoten werken bovendien mee in het bedrijf, waardoor je een directe lijn hebt met de werf en zeker bent van de beste afwerking.

Tevreden klanten